English (United Kingdom)Romana (Romania)
Webbuster Productie Publicitara Pregatire Tipar DTP
Grafica si DTP
  •     DTP

      Pregatirea machetelor pentru tipar este o etapa foarte importanta pentru obtinerea rezultatelor dorite in ceea ce priveste produsul final deoarece, de multe ori, intre ceea ce se vede pe ecran sau este tiparit la o imprimanta obisnuita si produsul tiparit profesionist (digital sau offset) sunt diferente semnificative.

Astfel pot aparea diverse greseli de continut (caractere lipsa sau in plus, diacritice inlocuite cu alte simboluri, suprapuneri nedorite, margini inestetice etc.) sau greseli de culoare (imagini prea intunecate sau prea luminoase - "sparte", culori artificiale, nerespectarea indicatiilor continute in manualul de identitate vizuala cu privire la culorile folosite etc.)
  •     Grafica Vectoriala

      Foarte important pentru calitatea grafica a machetelor rezultate este, pe cat posibil, "vectorizarea" siglelor, textelor si obiectelor grafice ce se preteaza la acest lucru. Astfel vectorizarea siglelor duce la posibilitatea folosirii acestora la orice dimensiune fara pierdere de calitate.
Vectorizarea textelor duce la o calitate mai buna a tipariturii.
  •     Prelucrare Imagini

      Asupra imaginilor brute se efectueaza operatiuni complexe de reglare a culorii pe fiecare canal, de decupare, de curatire, de accentuare, de aducere la culorile corecte ( de ex: ciocolata sa aiba culoarea specifica, pielea sa fie roz etc.) sau alte multe efecte. Se pot realiza colaje de fotografii, diverse trucaje artistice, se actioneaza asupra intesitatilor culorii, se aplica filtre de incetosare (blur) sau scoatere in evidenta (sharpen).