English (United Kingdom)Romana (Romania)
Webbuster Productie Publicitara

Webuster ofera servicii tipar de calitate

Ca parte integranta a serviciilor oferite, va punem la dispozitie si implementarea imaginii, a identitatii corporatiste pe materiale publicitare.

Obiecte promotionale personalizate:

va punem la dispozitie toata gama de promotionale: office, textile, USB-uri, timp liber, dulciuri personalizate, etc.; personalizarea se face in functie de fiecare obiect in parte, de cantitatea dorita sau de ceea ce se doreste imprimat: tampografie, serigrafie, gravura (mecanica sau laser), broderie, folio, timbru sec, termotransfer.

Servicii Tipar offset si digital:

tiraje mari sau mici, pe toate tipurile de hartie si autocolant, cu diverse finisaje: plastifiere, capsare, spiralare, brosare, pliere, caserare, etc. (flyere, pliante, brosuri, cataloage, foi cu antet, mape, etichete, carti, bibliorafturi, calendare, etc.)

Printuri de mari dimensiuni:

pe orice suport (frontlit, backlit, mesh, canvas, polipropilena, blueback, whiteback, window graphics, floor graphics, etc.), cu orice tip de finisaj (laminare, caserare, capsare, lipire, gauri de vant, etc.)

Decorari diverse:

masini, vitrine, sali de conferinta, standuri expozitionale, etc.: montaj autocolant printat, laminat, cutter-plotter, window graphics sau floor graphics

Sisteme de afisaj:

roll-up, banner-up, spider, pop-up, click-frame, desk, display, etc.

Signalistica de interior si exterior:

prolight, litere, semne sau casete luminoase, panouri PVC, litere sau sigle din polistiren extrudat sau expandat (peliculizat cu rasina pentru rezistenta la exterior), etc.

Diverse Obiecte Promotionale:

trofee, insigne, etichete cu rasina,

Noi stim cat este de important ca si implementarea unui logo sau layout sa fie facuta de aceeasi companie care le si creeaza. De aceea oferim si servicii de productie - pentru o imagine de calitate, unitara, profesionista.