English (United Kingdom)Romana (Romania)
Webbuster Servicii Web Cum Lucram?

5 Functii importante pentru un websit de succes

websitul dvs raspunde la intrebari?

Culegem informatia clientului ?

Obtinem informatiile necesare de la dumneavoastra, pentru a crea functiile necesare a paginii dvs si a forma o structura a viitorului site. Ne asiguram ca stim ce anume doriti de la pagina dvs si ca intelegem cerintele si specificatile cerute inaite de a ridica mouse-urile pentru treaba.
Ce trebuie facut pentru o optimizare seo de calitate

Creatie Web (Web Design)

Dupa ce vom avea toate informatiile de care avem nevoie echipa noastra va crea layout-ul pagini dvs, modulele cu functiile speciale (formulare contact, module autentificare, galerii foto etc), stabilim cromatica pagini si o pregatim pentru vizualizare.
Webuster ofera o platforma CMS 100% compatibil pentru optimizare

Vizualizarea layout-ului Web

Dupa vizualizarea layout-ului si comfirmarea dumneavoastra ca este totul conform cerintelor dvs vizualul este inpachetat si trimis echipei de programare pentru asamblare.
Contacteaza-ne pentru o oferta completa de optimizare seo

Indeamna oamenii sa actioneze/interactioneze cu pagina Dvs?

Unul dintre lucrurile unice ale internetului este ca utilizatorii sai sunt mai predispusi sa faca intr-adevar lucrurile care le sunt spuse. Trebuie sa le spuneti ce sa faca. Faceti pe seful cu vizitatorii site-ului dvs. Daca vreti ca vizitatorii sa va contacteze, puneti un buton mare la sfarsitul fiecarei pagini de pe site care sa le spuna ce sa faca. Folositi procesul de vanzare off-line ca un model pentru a crea un catalog cu informatiile de care au nevoie de obicei oamenii pentru a lua o decizie. De exemplu, daca vreau sa angajez un electrician, as vrea sa vad o certificare, poate chiar cateva exemple din experienta sa prin fotografii sau prin testimoniale de la alti clienti. Un site care ghideaza cum trebuie clinetul pentru a afla toate aceste informatii si il indemana sa ii contacteze, va fi foarte eficient.

Functioneaza intr-adevar 100%?

Oamenii cauta pe internet pentru raspunsuri si informatii. Afacerea dvs. poate beneficia foarte mult din gazduirea de informatii ce pot fi descarcate sau din newsletter-ul la care se pot inscrie utilizatorii. Faptul ca potentialii clienti raman cu mai multe informatii este o modalitate foarte buna de a face clientii sa considere produsul sau serviciul dvs. drept o solutie pe care sa o aleaga. Nu va faceti griji ca o sa puna mana pe informatii si competitorii dvs. Impactul pe care il pot avea in atragerea de clienti noi este de departe mult mai mare.