English (United Kingdom)Romana (Romania)
Webbuster Identitate Vizuala

Webbuster Idei Creative

Cum trebuie sa arate un logo

Cum trebuie sa arate un Logo?

Imaginati-va ca deschideti cartea de telefon sau un catalog unde veti vedea 5 companii care ofera acelasi servicii, Indodeauna veti opta pentru compania care arata cel mai bine, care inspira incredere si seriozitate. Avand un logo bine conceput va va oferi intodeuna un avantaj fata de concurenta dumneavoastra si va va permite sa concureze ca o afacere. Pentru a testa puterea logo-ului dumneavoastra faceti comparatie cu logo-urile celor mai bune companii din industria dumneavoastra ca sa vedeti cum stati. Daca nu aveti un logo arucati o privire la concurenta potentiala si veti fi instantaneu in masura sa va decideti cum vreti sa arate sigla dumneavoastra.

Ce trebuie sa transmita un logo

Ce trebuie sa transmita Logo-ul (sigla)?

Un alt factor important al unui logo este puterea perceptiei. Un logo nu trebuie doar sa arate bine; luati in considerare trei cuvinte care descriu modul in care doriti sa fie perceputa compania Dvs. Aceste cuvinte ar trebui sa fie mesajele de baza pe care ar trebui sa le transmita logoul dumneavoastra, chiar daca acesta este format doar din caractere (text).

Cum implementam un logo

Cum implementam Logo-ul (sigla)?

Majoritata siglelor sunt concepute pentru web, tipar (carti de vizita, foi cu antet, etc.), dar ce ne facem daca vrem sa il implementam pe un stilou sau un pix? Asigurati-va ca logo-ul dumneavoastra se poate imprima ful color, alb negru, in dimensiune mica, mare, pe fundal inchis sau deschis, etc. Nu stiti niciodata pe unde o sa ajunga logo-ul Dvs. in viitor.