English (United Kingdom)Română (România)
Webbuster Productie Publicitara

Webuster ofera servicii tipar de calitate

Ca parte integrantă a serviciilor oferite, vă punem la dispoziţie şi implementarea imaginii, a identităţii corporatiste pe materiale publicitare.

Obiecte promoţionale personalizate:

vă punem la dispoziţie toată gama de promoţionale: office, textile, USB-uri, timp liber, dulciuri personalizate, etc.; personalizarea se face în funcţie de fiecare obiect în parte, de cantitatea dorită sau de ceea ce se doreşte imprimat: tampografie, serigrafie, gravură (mecanică sau laser), broderie, folio, timbru sec, termotransfer.

Servicii Tipar offset şi digital:

tiraje mari sau mici, pe toate tipurile de hârtie şi autocolant, cu diverse finisaje: plastifiere, capsare, spiralare, broşare, pliere, caşerare, etc. (flyere, pliante, broşuri, cataloage, foi cu antet, mape, etichete, cărţi, bibliorafturi, calendare, etc.)

Printuri de mari dimensiuni:

pe orice suport (frontlit, backlit, mesh, canvas, polipropilena, blueback, whiteback, window graphics, floor graphics, etc.), cu orice tip de finisaj (laminare, caşerare, capsare, lipire, găuri de vânt, etc.)

Decorări diverse:

maşini, vitrine, săli de conferinţă, standuri expoziţionale, etc.: montaj autocolant printat, laminat, cutter-plotter, window graphics sau  floor graphics

Sisteme de afişaj:

roll-up, banner-up, spider, pop-up, click-frame, desk, display, etc.

Signalistică de interior si exterior:

prolight, litere, semne sau casete luminoase, panouri PVC, litere sau sigle din polistiren extrudat sau expandat (peliculizat cu răşină pentru rezistenţă la exterior), etc.

Diverse Obiecte Promotionale:

 trofee, insigne, etichete cu răşină,

Noi ştim cât este de important ca şi implementarea unui logo sau layout să fie făcută de aceeaşi companie care le şi creează. De aceea oferim şi servicii de producţie – pentru o imagine de calitate, unitară, profesionistă.